Logo Institut Baix Camp
       facebook  Instagram  TikTokpetita     descarga 1 lloro20px
       coeducat Logo sieirobotica assesorament 60px
 • DSC 2807
 • DSC 2864
 • E.F
 • DSC 2714
 • DSC 2723
 • DSC 2725
 • DSC 2761
 • DSC 2774
 • DSC 2793
 • DSC 2798
 • DSC 2805
 • DSC 2751

Els alumnes Yunkai Chen i Adrià Tecles reben el premi Ramon Llull pel seu treball de recerca de Batxillerat

Imatge de WhatsApp 2024 05 24 a les 07.49.12 df0a5cd9Aquest dijous 23 de maig es va fer XXIII edició dels Premis de Recerca de Batxillerat Ramon Llull als millors treballs de recerca de Batxillerat. En aquesta edició els nostres alumnes Yunkai Chen i Adrià Tecles Setó van ser reconeguts amb el premi en la Categoria de Tecnologia al millor treball de recerca pel seu treball  “YunkIAdri: Construcció d’un Braç Robòtic i Implementació d’una Intel·ligència Artificial”, tutoritzat pels professors Miquel Àngel Vives del Departament de Matemàtiques i Carme Matas del Departament de Tecnologia. Aquests premis tenen com a objectiu fomentar l'esperit de recerca i la vocació per a l'estudi entre els estudiants de Batxillerat i reconèixer la tasca educativa que realitzen en aquest àmbit els centres educatius. L’acte d’entrega de premis va tenir lloc a la seu EsadeForum a Barcelona i va comptar amb les intervencions del rector de la URL, Sr. Josep Rom, el vicerector de Recerca i Innovació de la URL, Sr. Jordi Teixidó i Sr. Carles Torrecilla, professor del departament de Màrqueting d'Esade-URL. En aquesta jornada van oferir la xerrada "Nous directius per a un món nou", on va encoratjar als alumnes premiats a formar-se i contribuir amb la seva creativitat i esperit innovador als nous reptes i models socials que es planteja la humanitat.  Pel Yunkai i l’Adrià, aquest premi suposa el reconeixement a una gran feina en equip en la  recerca i implementació d’un model de braç robòtic i la programació d’una intel·ligència artificial. Enhorabona a tots dos!

Campanya de donació de sang de l'alumnat de 3r d'ESO

ibc sangL'alumnat de 3r d'ESO ha realitzat durant la tercera avaluació el projecte "Ho portem a la sang" a la matèria de Projecte Globalitzador. Com haureu vist al full informatiu, com a cloenda d'aquest projecte, l'alumnat de 3r d'ESO col·labora amb el Banc de Sang i Teixits organitzant una campanya de donació de sang. La campanya serà el pròxim dijous 30 de maig a l'Antic Hospital Sant Joan de Reus (C/Sant Joan, 24). Hi haurà dos torns: un de matí (10-14h) i un de tarda (17-21h). Tot l'alumnat de 3r us anima a acompanyar-los i fer la vostra donació de sang. Us hi esperem!

Tallers de màgia en anglès a 2n d'ESO

WhatsApp Image 2024 05 15 at 17.21.23 1Aquest mes, ens ha visitat el mag Jack Silva, nascut a Nova York. En Jack ha fet un espectacle amb jocs d'il·lusionisme i trucs de màgia de prop en anglès. L'alumnat de 1r, 2n d'ESO i un grup seleccionat de 3r d'ESO han pogut gaudir i aprofitar aquesta experiència, en la qual han interactuat amb el Jack, tenint així l'oportunitat de practicar i millorar el seu anglès. Esperem que hàgiu gaudit i, com ens ha dit el Jack, keep practicing your English!

Per segon any consecutiu es realitzen els IBC-Skills del Departament Administratiu

IMG 6642Els dies 2 i 3 de maig, l'alumnat de Grau Superior d'Administració i Finances va tenir l'oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements i habilitats en el procés de selecció d'un candidat per a les seves empreses. Per a això, van comptar amb l'ajuda de l'alumnat de Gestió Administrativa, que va assumir el rol de candidats al lloc de treball. Durant aquestes jornades es van dur a terme diverses proves grupals, proves tècniques, dinàmiques de grup i, posteriorment, entrevistes individuals als candidats que es postulaven al lloc de treball. Les jornades van ser molt profitoses gràcies a l'interès mostrat pels alumnes, els quals van poder apropar-se a la realitat que es troben en les diferents fases d'un procés de selecció.

Ja tenim guanyadores del concurs de fotofilosofia!

FotofilosofiaJa tenim les guanyadores d'aquest curs 23-24 del #fotofilosofia anual de l'INS Baix Camp, aquest any es fa una reflexió dels refugiats climàtics mitjançant la composició d'un fotomuntatge. Després de les votacions populars i la deliberació per part del jurat integrat per l'escola verda, dept. de visual i plàstica i seminari de filosofia, els guanyadors han estat: 1r Premi: Aina Vaquero,2n Premi: Aina Cantó, enhorabona a les guanyadores i moltes gràcies a tothom que ha participat i ha fet possible aquest concurs!

L'INS Baix Camp participa un any més al projecte Tots Dansen

IMG 3340Dijous de la setmana passada, l'alumnat de 1r de BAT d'Arts Escèniques, acompanyats de la seva professora, Núria Giménez, van presentar, al Teatre Bartrina, juntament amb companys d'altres instituts de Reus, l'espectacle Umhlaba dins el projecte Tots Dansen. El nostre centre ja fa anys que participa en aquest projecte que té l’objectiu de reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat i impulsar projectes educatius i d’accions de proximitat que permetin la transmissió dels valors que pot aportar de manera intrínseca la dansa com a art.

Aquest projecte és dirigit per l'Institut de Cultura de Barcelona, Mercat de les Flors i Institut del Teatre, i a la nostra ciutat pel Teatre Bartrina. Enguany, el projecte ha estat dirigit per Sílvia Sant Funk i Mònica Muntaner, coreògrafes amb una llarga experiència professional i pedagògica. La creació i proposta artística ‘UMHLABA significa món en zulú’. En aquest TOT DANSEN l'alumnat s'ha apropat a la idea de món des de 3 distàncies: llunyana, mitja i íntima, i també a partir de 3 conceptes: paisatge, comunitat i singularitat. Amb relació a cadascuna han desenvolupat materials coreogràfics diferents.

LOGO I FRASE