Logo Institut Baix Camp
       facebook  Instagram  TikTokpetita     descarga 1 lloro20px
       coeducat Logo sieirobotica assesorament 60px
 • DSC 2807
 • DSC 2864
 • E.F
 • DSC 2714
 • DSC 2723
 • DSC 2725
 • DSC 2761
 • DSC 2774
 • DSC 2793
 • DSC 2798
 • DSC 2805
 • DSC 2751

L’Ins Baix Camp inaugura les seves V Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting

cartell jornades pere m CopiarDilluns 22 de gener a les 11.00 h s’han inaugurat les cinquenes Jornades tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell de l’INS Baix Camp que tindran una durada de 9 dies.  A la inauguració hi han assistit la Sra. Noemí Llauradó Sans, Regidora de Projecció de Ciutat i el Sr Òscar Subirats, Regidor d'Empresa, Formació i Ocupació juntament amb Josep Lluís, director de l’INS Baix Camp de Reus. La Regidora Noemi LLauradó i segona tinent d’Alcalde de la ciutat ha explicat com des de la seva Regidoria es treballa per crear una marca de ciutat perquè vinguin a visitar-nos,aunant comerç, oci, turisme i patrimoni i com d’important és que la citat de Reus tingui uns estudis d’Activitats Comercials i de Màrqueting i Publicitat ja que el comerç és el producte que ens diferencia molt de la competència- “El comerç és un dels principals atractius perquè la gent vingui a la ciutat, el que ens diferencia és el tracte”. També ha apuntat “Estic contenta de veure a tanta gent il·lusionada i engrescada per vendre i fer més atractiva la nostra ciutat”.

Premsa: Canal Reus, Reus Digital, Infocamp, Reus Digital

Posteriorment, El Sr Òscar Subirats, Regidor d'Empresa, Formació i Ocupació, explicarà el projecte Reus Espais Vius a l’alumnat del centre d’activitats comercials i de Màrqueting i Publicitat. El Regidor ha fet especial èmfasi en la importància d’aquest projecte per a “la creació de comerços i negocis que creïn comunitat, és això el que busquem a la ciutat de Reus”. Ha explicat: “Espero haver sigut una ajuda per a futurs emprenedors i emprenedores i per a ajudar a transmetre el funcionament de l’administració pública, i quins són els projectes enfocats al sector del comerç i el màrqueting”.

Jordi Solé de l’empresa Escuela de Formadores Digitales amb seu a Tarragona, ha fet una classe magistral per a l’alumnat de primer de CFGS de Màrqueting i Publicitat sobre com aconseguir clients i augmentar vendes al màrqueting digital, presentant casos reals de clients de la seva empresa.

Durant les dues setmanes de durada, es duran a terme tallers i xerrades sobre el comerç i l’emprenedoria al sector del comerç i màrqueting, tant a la ciutat com en l'àmbit tècnic.

Destaquen les ponències del Sr Josep Baiges, Regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, on Movertis, Viajes para ti i Grupo Castilla, membres del Cluster Tic Tarragona parlaran de les oportunitats, sinergies, talent i negocis en l'àmbit tecnològic al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

També fer esment del taller de l’Álvaro Peña, que farà un taller sobre SEO, tècniques de posicionament web orgàniques, per ensenyar al nostre alumnat a augmentar les vendes i visites als webs que gestionin.

El dimecres 24 es durà a terme una taula rodona moderada per la Cèlia Bermúdez amb participants al programa Reus Espais Vius, que en parlaran de la seva experiència emprenedora a la ciutat després de dos anys de l’engegada d’aquest projecte de foment comercial de la ciutat.

L’Isabel Gràcia de Copi Valls en explicarà el naixement i creixement d’aquesta empresa reusenca, puntera en el món del packaging.

L’Aula de Consum de la Generalitat farà tallers per a tots els grups de la família de comerç i màrqueting.

Es farà també una sortida a la impremta Torrell perquè els alumnes de CFGS de Màrqueting i Publicitat entenguin com dissenyar perquè la impressió sigui òptima.

 

LOGO I FRASE