Logo Institut Baix Camp
       facebook  Instagram  TikTokpetita     descarga 1 lloro20px
       coeducat Logo sieirobotica assesorament 60px
 • DSC 2807
 • DSC 2864
 • E.F
 • DSC 2714
 • DSC 2723
 • DSC 2725
 • DSC 2761
 • DSC 2774
 • DSC 2793
 • DSC 2798
 • DSC 2805
 • DSC 2751

Tallers de màgia en anglès a 2n d'ESO

WhatsApp Image 2024 05 15 at 17.21.23 1Aquest mes, ens ha visitat el mag Jack Silva, nascut a Nova York. En Jack ha fet un espectacle amb jocs d'il·lusionisme i trucs de màgia de prop en anglès. L'alumnat de 1r, 2n d'ESO i un grup seleccionat de 3r d'ESO han pogut gaudir i aprofitar aquesta experiència, en la qual han interactuat amb el Jack, tenint així l'oportunitat de practicar i millorar el seu anglès. Esperem que hàgiu gaudit i, com ens ha dit el Jack, keep practicing your English!

Per segon any consecutiu es realitzen els IBC-Skills del Departament Administratiu

IMG 6642Els dies 2 i 3 de maig, l'alumnat de Grau Superior d'Administració i Finances va tenir l'oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements i habilitats en el procés de selecció d'un candidat per a les seves empreses. Per a això, van comptar amb l'ajuda de l'alumnat de Gestió Administrativa, que va assumir el rol de candidats al lloc de treball. Durant aquestes jornades es van dur a terme diverses proves grupals, proves tècniques, dinàmiques de grup i, posteriorment, entrevistes individuals als candidats que es postulaven al lloc de treball. Les jornades van ser molt profitoses gràcies a l'interès mostrat pels alumnes, els quals van poder apropar-se a la realitat que es troben en les diferents fases d'un procés de selecció.

Ja tenim guanyadores del concurs de fotofilosofia!

FotofilosofiaJa tenim les guanyadores d'aquest curs 23-24 del #fotofilosofia anual de l'INS Baix Camp, aquest any es fa una reflexió dels refugiats climàtics mitjançant la composició d'un fotomuntatge. Després de les votacions populars i la deliberació per part del jurat integrat per l'escola verda, dept. de visual i plàstica i seminari de filosofia, els guanyadors han estat: 1r Premi: Aina Vaquero,2n Premi: Aina Cantó, enhorabona a les guanyadores i moltes gràcies a tothom que ha participat i ha fet possible aquest concurs!

L'INS Baix Camp participa un any més al projecte Tots Dansen

IMG 3340Dijous de la setmana passada, l'alumnat de 1r de BAT d'Arts Escèniques, acompanyats de la seva professora, Núria Giménez, van presentar, al Teatre Bartrina, juntament amb companys d'altres instituts de Reus, l'espectacle Umhlaba dins el projecte Tots Dansen. El nostre centre ja fa anys que participa en aquest projecte que té l’objectiu de reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat i impulsar projectes educatius i d’accions de proximitat que permetin la transmissió dels valors que pot aportar de manera intrínseca la dansa com a art.

Aquest projecte és dirigit per l'Institut de Cultura de Barcelona, Mercat de les Flors i Institut del Teatre, i a la nostra ciutat pel Teatre Bartrina. Enguany, el projecte ha estat dirigit per Sílvia Sant Funk i Mònica Muntaner, coreògrafes amb una llarga experiència professional i pedagògica. La creació i proposta artística ‘UMHLABA significa món en zulú’. En aquest TOT DANSEN l'alumnat s'ha apropat a la idea de món des de 3 distàncies: llunyana, mitja i íntima, i també a partir de 3 conceptes: paisatge, comunitat i singularitat. Amb relació a cadascuna han desenvolupat materials coreogràfics diferents.

Premi al treball de recerca pel nostre exalumne Pau Bofill

20240425 193813Ahir dijous 25 d’abril es van fer entrega dels Premis Consell Social de la URV a Treballs de Recerca de Batxillerat. El nostre exalumne Pau Bofill Vidal va rebre un dels quatre premis de la categoria Eduard Saavedra en l’àrea de les ciències, enginyeries i arquitectura pel seu treball “Embellint Bellissens”, tutoritzat per la professora del centre Estela Salvadó. El Consell Social de la URV convoca per 18è any consecutiu els Premis Consell Social URV a treballs de recerca de batxillerat elaborats per alumnes de centres de secundària durant el curs acadèmic 2023-24. Es convoquen en cinc modalitats diferents, per a les quals s’estableixen, entre d'altres, el premi Eduard Saavedra, per a les àrees de ciències, enginyeries i arquitectura. Enhorabona, Pau!!!

Tallers i concurs literari de Sant Jordi 2024

WhatsApp Image 2024 04 23 at 15.45.40Un any més hem celebrat la diada de Sant Jordi al nostre centre. L'alumnat d'ESO i BAT ha participat al concurs literari i a primera hora del matí s'ha fet l'entrega de premis i hem pogut gaudir d'una preciosa interpretació pianística per part de l'alumne de quart d'ESO Manel Fuertes. Les dues hores següents han estat amb tallers a l'aula, on s'han treballat cançons sobre l'amor (i també el desamor!). Finalment, les dues últimes hores del matí han estat per diverses activitats: partits de futbol, tallers de futbol sala, de voleibol i de danses urbanes; en l'àmbit creatiu l'alumnat ha pogut triar entre molts tallers com ara: ceràmica, creació de pins/drac, punts de lectura, il·lusions òptiques, creació literària, creació de roses i fins i tot hem plantat llavors! n'hi ha hagut pel gust de tothom. La diada ha transcorregut de manera tranquil·la i molt creativa. Bona diada a tothom!

LOGO I FRASE