lloro20px
blogIBC80px COLORb      assesorament 60px

Primer Premi dels treballs de recerca de Batxillerat per a l'alumnat del Baix Camp i lliurament de les beques d'FP de la Fundació Privada Reddis a alumnat de FP

on .

El dijous dia 30 de gener es van lliurar el Premis de la Fundació Privada Reddis per a subvencionar, per una banda, alumnat d'FP que continuava els seus estudis i de l'altra, premiar els millors treballs de recerca de la comarca.

Les alumnes que el curs passat feien grau superior al nostre centre Ivette Castellnou, Anna Martí i Mireia Busquets van ser els millors expedients del nostre centre i han obtingut un ajut per a la seva matrícula universitària d'enguany.L'alumna de Batxillerat del curs passat, Maria Agràs, amb el seu treball Cures pal·liatives al Camp de Tarragona, que la Maria havia realitzat en anglès, va resultar guanyadora del Primer Premi dels Treballs de Recerca 2012/13 de la modalitat científico-tecnològica.

Totes quatre estaven molt contentes, i vàrem poder comprovar que la seva evolució a la universitat és tan bona com es podia esperar. Felicitats i molta sort en els estudis!